Статті

  • Автоматизовані склади стелажного типу

    Журнал "Обладнання та інструмент для професіоналів" № 1 2019 г.

    Науково-виробнича фірма "Техвагонмаш" продовжує активно освоювати ринки далекого та ближнього зарубіжжя. Серед останніх масштабних проектів – організація під ключ виробництва на Самаркандському заводі з випуску причіпної техніки та навісного обладнання для комерційного автотранспорту. 

  • Лінія для нанесення експлуатаційних покриттів на залізничні колеса

    Журнал "Фарбування професійне" № 1 (80) 2017

    З 2016 року компанія «Інтерпайп» здійснює випуск залізничних коліс та колісних пар для швидкісних поїздів з вищою доданою вартістю. Даний вид продукції затребуваний в транспортній інфраструктурі держав Європи та Америки, що стало підставою для здійснення великих інвестиційних вкладень компанії в запуск кількох нових виробничих ділянок, у тому числі й у створення ділянок, що забезпечують нанесення експлуатаційних та антикорозійних покриттів на залізничні колеса, що випускаються.

  • Нові перспективні напрямки у виробництві рейкового транспорту соціального призначення

    Журнал "Сварщик" № 6 2015

    Розвиток транспорту соціального призначення сьогодні є однією з актуальних проблем, які потребують негайного вирішення. Ця галузь машинобудування постійно активно розвивається. Новинки науки та техніки застосовуються тут насамперед. Технічний прогрес і час призводять до морального зносу засобів і способів виробництва, підштовхують заміну моделей транспортних засобів на сучасні типи.

  • Причини стримування роботизації промислових підприємств

    Роботизація та причини її стримування. Стаття у журналі "Зварювальник" №5 2015

  • Автоматизовані свердлильні комплекси для вагонобудування

    Журнал "Світ техніки та технологій" №6/2013

    У сьогоднішній статті йтиметься про три автоматизовані свердлильні комплекси, комплексний підхід до їхнього створення і рішення "під ключ", які готова запропонувати вагонобудівним і вагоноремонтним підприємствам науково-виробнича фірма НВФ "ТЕХВАГОНМАШ". Найчіткіше переваги цього виду обладнання, що входить до складу виробничих ліній і стендів, розкриваються під час порівняння з традиційними методиками, які здебільшого застосовуються на підприємствах важкого машинобудування.