Двостоїчні кантувачі з підйомними центрами - переваги у використанні

Двостоїчні кантувачі з підйомними центрами - переваги у використанні при зварюванні
При виробництві зварних металоконструкцій важливо забезпечити зручне розташування зварювального шва для зварювальника. Для зварювання рамних металоконструкцій компанія "Техвагонмаш" пропонує використовувати зварювальні кантувачі з підйомними центрами. У статті розглянемо основні переваги використання кантувачів при зварюванні. 

Кантувач вантажопідйомністю 15 тонн (зварювання рам напівпричепів)

1. Підвищення продуктивності

Використання зварювальних кантувачів дозволяє збільшити продуктивність та скоротити час простою на виробництві. Це також підвищує комфортність роботи зварювальників, оскільки правильно розташовані деталі та заготівлі дозволяють працювати швидше та з меншою втомою. Компанія "Техвагонмаш" гарантує збільшення продуктивності на 40 відсотків та окупність інвестицій менш ніж за рік. Крім того, зварювальні кантувачі полегшують роботу недосвідчених зварювальників, дозволяючи швидше освоїти робочі процеси. 

2. Поліпшення якості зварювання

Зварювальні кантувачі забезпечують стабільно високу якість зварних швів, так як фіксують деталі, що зварюються, і запобігають переміщенню, які можуть негативно позначитися на якості зварювання. Завдяки хорошій фіксації заготовок, зварювальники можуть швидко та ефективно виконувати свою роботу без відволікання на переміщення деталей. 

3. Підвищення безпеки виробництва та співробітників

Робота з великими звареними деталями може бути небезпечною та фізично важкою. Однак використання зварювальних кантувачів допомагає знизити ризик травм та забезпечити безпеку зварювальників на робочому місці. Оператори можуть легко піднімати та встановлювати зварні деталі в оптимальне положення, не вдаючись до ланцюгів, кранів та вилкових навантажувачів. Це заощаджує час та зменшує навантаження на зварювальників. 

4. Поліпшення ергономіки

Поліпшення ергономіки на виробництві є ключовим фактором для забезпечення безпеки та комфорту працівників, особливо для зварювальників, чия робота може призводити до втоми та травм. 

5. Індивідуальні рішення

Техвагонмаш пропонує індивідуальні рішення для будь-якої галузі, включаючи адаптацію своїх кантувачів до унікальних вимог виробничих завдань. З використанням більш ніж 40 моделей кантувачів, елементів керування та функцій, що настроюються, кантувачі Техвагонмаш забезпечують максимальну універсальність і ефективність при мінімальному використанні місця на виробничій ділянці.

←  Назад